*Reklamefinansieret hjemmeside

Spar 73%

SÖVNN Luna Kontinentalseng – 180×200 – Grå

Original price was: 18.700 kr..Current price is: 4.995 kr..

Nyd den ultimative luksus og komfort med vores SÖVNN Luna Kontinentalseng. Denne imponerende kingsize seng er designet til at levere en enestående søvnoplevelse. Med fokus på ekstraordinær komfort og elegant design repræsenterer Luna-sengen det optimale valg for den kvalitetsbevidste. Tilpasset komfort med tre eksklusive skumtyper Luna Kontinentalsengen giver dig mulighed for at tilpasse din søvnoplevelse præcist efter dine behov. Vores topmadrasser kommer i tre eksklusive skumtyper:
Latex: Med sin naturlige elasticitet og åndbarhed giver latex en blød og smidig støtte, der former sig efter din krop.
Koldskum: Koldskum tilbyder fremragende åndbarhed og fast støtte, hvilket gør det ideelt til dem, der foretrækker en stabil liggeposition.
Memoryskum: Memoryskum former sig efter din krop og giver skræddersyet støtte, hvilket reducerer trykpunkter og skaber en unik følelse af velvære. Hver topmadras er omhyggeligt konstrueret for at imødekomme dine individuelle behov og sikre en dyb og afslappende søvn. Bæredygtighed i fokus: CO2-reduktion og træplantning Vi forpligter os til at reducere vores CO2-aftryk og bidrage til en grønnere fremtid. For hver solgte SÖVNN seng planter vi et træ som en del af vores engagement for miljøet. Din investering i en Luna Kontinentalseng er derfor også et bidrag til en mere bæredygtig planet.

*Du vil blive viderestillet til den rette forhandler. Vi modtager en kommission for køb foretaget gennem vores links.

Varenummer (SKU): 12421201490384351 Kategori:

© 2024 Copenti ApSCookie- og privatlivspolitikPersondatapolitik • CVR-nr.: 42267937 • H.P. Hansens Plads 32, 4200 Slagelse • Tlf: +45 39 39 32 45